آهنگ های جدید

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ISI چیست؟



انجام پایان نامه ارشدمدیریت

چنانچه دانشجوی کارشناسی ابیشتر شدن باشید متن آی اس آی داشته باشید حتمـا می دانید نانتان جهت ورود به مقطع دکتری در روغن است می توانید به راحتی میل کردن لیوان آب خنک مصاحبه دکتری را طی بکنید . غیر از این هم که باشد نوشتن مقاله آی اس آی مفهوم اش این است که شما در رشته خودتان زیاد خوب بوده اید و حتی توانسته تولید علم هم بکنید. ولی واقعا متن آی اس آی چیست؟ آیا نوشتن متن آی اس آی به مفهوم رسیدن به انتها خط دانش علم در یک رشته. یا اینکه این تنها استاندارد برای انتشار مقاله در سطح بین‌المللی است؟

یکی از معیارهای میزان تولید علم در هر کشوری، نگارش مقاله های علمی است. این مطلب ها هر اندازه در نشریه های علمی معتبر چاپ شود و هر چقدر کیفیت این آثار بالاتر باشد، می توان به آینده علمی کشور خوش بین تر بود. در کشور ما تولید علم با مقیاس آی اس آی در سطح جهان ی قابل توجه است، ولی تبلیغات جورواجور در اطراف دانشکده تهران یا در اینترنت راجع به نگارش متن های آی اس آی و چاپ آن، کیفیت مطلب های علمی را زیر پرسش می برد.

چند موسسه در جهان به نمایه سازی مقالات علمی اشتغال دارند. این موسسه‌ها با تعیین استانداردهای مختلف دنبال کردن این استانداردها در مجلات انتشار کننده مقالات علمی، به نوعی اسباب سنجش کار ‌های علمی در حوزه‌های مختلف علمی یا جغرافیایی را فراهم می‌کنند. یکی از این موسسات که به طور نسبی از اعتبار و شهرت بیشتری برخوردار است، آی‌اس‌آی است که مخفف حروف اول موسسه Institute for Scientific Information است. آی‌اس‌آی امروز بخشی از موسسه " تامسون رویترز" است.

تاریخچه ISI
مؤسسه اطلاعات علمی یا ISI (Institute for Scientific Information)‏ موسسه‌ای با تمرکز بر علم‌سنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه بوسیله مؤسسهٔ علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری به‌عنوان Thomson ISI شناخته شد هم اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته شده است. این مؤسسه بخشی از شرکـت Thomson Reuters است.

مؤسسهٔ ISI خدمات مربوط به پایگاه‌های دادهٔ فهرست کتاب‌ها و مقالات را ارائه می‌دهد. به‌طور اختصاصی این خدمات نمایه‌سازی نقل‌قول‌ها و ارزیابی آنها است که بوسیله گارفیلد پایه‌گذاری شده است. این خدمات حاوی نگهداری داده‌های نقل‌قول‌های مقالات هزاران نشریهٔ دانشبرخی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهٔ ISI's Web of Knowledge در دسترس است. این پایگاه داده به محققان این امکان را می‌دهد که بداند کدام متن ‌ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته چه مقالاتی از این متن مطلبی را نقل‌قول کرده ‌اند.

آی‌اِس‌آی، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی را که با سرکلمه جِی‌سی‌آر (Journal Citation Reports)‏ مشهور است ارائه می‌کند که در آن مجلات نمایه‌شده در بانک اطلاعاتی را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تاثیرگذاری رتبه‌بندی می‌کند. در حال حاضر ضریب تاثیرگذاری یکی از شاخص‌های اصلی جهت اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می‌شود.

موسسه اطلاعات علمی هر سال به ارزیابی همه مجله های علمی انگلیسی زبان می پردازد و بر طبـق معیارهایی که دارد تعدادی نشریه را به عنوان نشریه های معتبر معرفی می نماید . تعداد مجله هایی که هر سال معرفی می شوند، مفرق است. گاه یک نشریه در فهرست آی اس آی قرار می گیرد و همین نشریه شاید سال آینده در فهرست مورد نظر جایی نداشته باشد. در حال حاضر حدود 20 هزار مجله در فهرست آی اس آی قرار دارد و حدود 2 هزار مجله هم هر سال به این فهرست افزوده می شود.

موسسه اطلاعات علمی ( Institute for Scientific Information )
بانک اطلاعات ISI مرکزی برای فهرست نمودن و پوشش دادن کامل مهمترین مجلات علمی انتشار ه در جهان به منظور تبادل اطلاعات بین محققان مختلف است .
هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و فهرست شدن در ISI یکسری مراحل بررسی را پشت سر می گذارد. ازعبارت عوامل مورد ارزیابی رعایت استانداردهای بانک اطلاعاتی ISI کمیته علمی منتخب مجله، تنوع بین المللی مقالات چاپ شده در آن، نشر به موقع مجله و اهمیت نشرآن است .

ضروری به ذکر است که هیچ یک از این عوامل به تنهایی مورد ارزیابی بررسی قرار نمی گیرد بلکه با نقد مجموع عوامل یک امتیاز کلی داده خواهد شد. از عبارت موارد ی که در بررسی مجله مورد توجه قرار دارد این است که عنوان مقالات، چکیده و کلمات کلیدی می بایست به زبان انگلیسی باشد همچنین پیشنهاد می شود که منابع نیز به زبان انگلیسی نوشته شوند. اگر چه اطلاعات علمی خیلی مهم به همه زبانها به چاپ می رسد اما موارد ذکر شده می بایست به زبان انگلیسی باشد تا تحت داوری بررسی ISI قرار گیرد زیرا بررسی کنندگان مجلات علمی در ISI نمی توانند عناوین و منابع بکاررفته در مقالات را به زبان انگلیسی ترجمه کنند. داوری علمی تخصصی مقالات چاپ شده در مجله بوسیله داوران نام آشنای علمی از عبارت عمده ترین موارد مورد توجه بررسی کنندگان است که گویای اعتبار و غنای علمی مجله است.

ارجاع به یا self citation چیست؟
چنانچه منابع ذکر شده در متن ٬ پژوهش نویسندگان خود مطلب باشد٬ این کار از ارزش متن می کاهد زیرا جنبه بین المللی بودن آن را ضعیف می نماید . درجه ارجاع به مجلات ISI اکثرا کمتر از ۲۰٪ است.

ضریب اثر یا درجه تاثیر یا Impact factor چیست؟
این علت تمام ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی آن محاسبه می شود و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR ٬ منتشر می شود. این ضریب٬ نه برای متن یا نویسنده٬ بلکه برای مجله محاسبه می شود. محاسبه برمبنای دوره سه ساله صورت می گیرد. فرضا چنانچه در سال ۸۴ جمعا ۴۰ ارجاع به یک مجله صورت گرفته باشد و در آن مجله در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله٬ از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ است. به مفهوم به طور مبوسیله ٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ بار مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.

ISI بودن یک مجله را چگونه تعیین کنیم؟
برترین راه٬ مراجعه به سایت هایی شبیه تامسون است. زیرا همچنان که گفته شد٬ تعداد مجلات خیلی است و هم ISI محسوب شدن یک مجله ممکن است مستمر نباشد. هر نشریه با هر امتیاز علمی در کشور چاپ شود اگر ضریب تأثیرش صفر باشد، در این پایگاه قرار نمی گیرد. متأسفانه، در حال حاضر همه نشریات ایرانی ضریب تأثیر صفر بوده و جایی در این پایگاه ندارند.

  • فریبرز عربنیا
  • ۰
  • ۰



دانلود آهنگ

ترانه شعر آهنگ دربند حامد پهلان

دربند تو گر باشم در دربندم دیوانه ی تو گشتمو هی میخندم
دیوانمو مجنونمو دل آشوبم من تا به ابد به عهد خود پابندم
دل دل دآدم کن از قفس آزآدم کن ..نه همسآدم کن پیوسته یآدم کن
دل دل دآدم کن از قفس آزآدم کن در جنت این حوا رو لیلای این آدم کن

تکست آهنگ دربند حامد پهلان

من مرد میدان هستم زخمی ز پیکان هستم
در جمع اصحاب هستم فرزند ایران هستم
من مرد میدان هستم رستم دستان
در جمع اصحاب هستم حامد پهلان هستم
دل دل دآدم کن از قفس آزادم کن ..نه همسآدم کن پیوسته یآدم کن
دل دل دآدم کن از قفس آزآدم کن در جنت این حوا رو لیلای این آدم کن
دل دل دآدم کن از قفس آزآدم کن ..نه همسآدم کن پیوسته یآدم کن
دل دل دآدم کن از قفس آزآدم کن در جنت این حوا رو لیلای این آدم کن
**

  • فریبرز عربنیا
  • ۰
  • ۰



سفارش گل

مارچوبه(asparagus) گیاهی است مغذی که از 2000 سال پیش برای تزئین دارو مصرف می ‌شده است.

منشا آن منطقه ی مدیترانه ی شرقی است از آن جا به تمام نقاط جهان راه یافته است.

از نظر طب گذشته ایران، مارچوبه گرم خشک است.

مارچوبه سرشار از منیزیم، نیاسین، فمسافرت ، پتاسیم، ریبوفلاوین، سلنیوم، تیامین، روی، فیبر ویتامین‌های A، B، C و E می ‌باشد.

این گیاه منبع زیاد خوب ی از فولات است؛ 100 گرم مارچوبه ی تازه حاوی دو گرم فیبر، 756 میکروگرم ویتامین A، 6/5 میلی‌ گرم ویتامین C 52 میکروگرم فولات است

مارچوبه برای رفع خواب آلودگی صبحگاهی

محققان در پژوهش دریافته‌ اند که عصاره ی مارچوبه حاوی اسیدهای آمینه و مواد معدنی است که می ‌تواند حالت خواب آلودگی و کسالت را برطرف نماید از سلول های کبدی در مساوی مواد سمی حفاظت نماید.

مارچوبه در عین حال ویژگی ضد سرطانی، ضد قارچی ضد التهابی دارد ادرار آور هم است .

شرح این پژوهش در مجله ساینس فود انتشار شده است.

مارچوبه و کاهش وزن

هر 100 گرم مارچوبه فقط 20 کیلوکالری انرژی دارد بدین ترتیب جایگزین خیلی عالی جهت بین وعده های پُرکالری است.

مارچوبه باعث بیشتر شدن متابولیسم بدن شده به عنوان چربی ‌سوز، به لاغری شما یاری می نماید .

مارچوبه، تقویت کننده ی قلب‌

فولات اساسا برای سلامت سیـستم قلب عروق لازم و ضروری است.

کمبود فولات باعث ایجاد تهدید حمله ی قلبی و های قلبی عروقی می‌ شود.

فولات مسئول تبدیل هموسیستئین به سیستئین است که تجمع آن در دیواره‌ های رگ ها باعث تصلب شرائین می ‌شود. با میل کردن یک وعده مارچوبه، 66 درصد نیاز روزانه بدن به فولات تامین می ‌شود.

برای تسکین و آرامش قلب می توانید از دم کرده ی مارچوبه مصرف بکنید . دم کرده ی مارچوبه را به این صورت تهیه و تولید بکنید : چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آب جوش بریزید و میزان ی رازیان ه و جعفری به آن اضافه بکنید بگذارید به مدت 5 دقیقه دم بکشد. از این دم کرده به میزان 2 تا 3 فنجان در روز بنوشید.

مارچوبه و دیگر خاصیتهای مفید آن

* مارچوبه به دلیل غنی بودن از فولات، برای زنان باردار زیاد مفید است؛ زیرا فولات جهت پیشگیری از نقص لوله ی عصبی ناهنجاری های مغز نخاع ضروری است کمبود آن باعث زودتر به جهان آمدن نوزاد، کم شدن وزن شدید و افزایش نکردن نوزاد تازه متولد شده، می گردد.

* مارچوبه ادرار آور است چرا که منبع زیاد خوب ی از پتاسیم(202 میلی گرم در 100 گرم آن) میزان کمی سدیم (2 میلی گرم در 100 گرم آن) است. این ویژگی مُدر بودن مارچوبه به تنظیم فشارخون کمک می نماید .

* میل کردن مارچوبه دید چشـم را تقویت می‌ نماید .
* برای تقویت قوت جنسی مفید است‌.
* ضعف مثانه را برطرف می ‌کند.
* ملین است و یبوست را برطرف می ‌کند.
* تب بُر است‌.
* مارچوبه برای افرادی که کم خونی دارند مفید است. این گیاه به ساختن گلبول‌ های قرمز خون نیز یاری می ‌کند.
* مارچوبه به دلیل ویتامین های مفید ی که دارد برای تقویت حافظه مفید است.

خرید، مراقبت پخت مارچوبه

به خرید در پی ساقه‌ های سبز روشن باشید. شاخه ‌های مارچوبه ی تازه، راست و نرم بوده و جوانه های آن نبایستی باز شده باشد و اگر فلس‌ های نوک آن باز باشد نشانه ی این است که گیاه مدت زیاد ی مانده کهنه شده است.

جهت مراقبت مارچوبه، آن را در پارچه های مرطوب بپیچید پس در یک کیسه ی پلاستیکی قرار داده و در یخچال مراقبت بکنید ؛ زیرا گرما و خشکی، آن را از بین می ‌برد. نگهداری مارچوبه به این ترتیب همچنین حفظ ویتامین ‌های موجود در آن، به حفظ حالت تردی آن هم کمک می ‌کند.

مارچوبه در دمای صفر درجه سانتی ‌گراد، تمام محتوای اسید فولیک خود را به مدت دو هفته 90 درصد ویتامین C را تا پنج روز حفظ می ‌کند. در گرما اطاق، مارچوبه 75 درصد اسید فولیک اش را در مدت سه روز و 50 درصد ویتامین C را تا 24 ساعت از دست می ‌دهد.

مارچوبه ی پخته

پختن مارچوبه باعث به پدیدار شدن تغییراتی در آن می شود؛ کلروفیل، رنگدانه ای که باعث سبزی گیاهان می ‌شود، به اسید حساس است.

با پختن مارچوبه، کلروفیل آن با اسیدهای موجود در آن یا در آب پخت واکنش شیمیایی داده، فئوفتین تشکیل می‌ دهد که به رنگ قهوه‌ای است. در نتیجه مارچوبه ی پخته، رنگ زیتونی دارد.

با افزایش سرعت پخت می ‌توان از این واکنش پیشگیری کرد و زمانی جهت واکنش کلروفیل و اسیدها باقی نگذاشت یا آن که می ‌توان مقادیر خیلی آب را به کار برد تا اسیدها رقیق شوند راه سوم این است که در ظرف را برداریم تا اسیدهای فرار از آن خارج شوند که اما دو راه انتها توصیه نمی شود، زیرا به این ترتیب مواد مغذی هم به هدر می رود.

فرآیند پخت بافت مارچوبه را تغییر می ‌دهد. به طوری که محتوای آب سلول ‌ها خارج شده شکل آن ها به می ‌ریزد. اضافه کردن نمک به زمان پخت این روند را نماید می ‌کند.

دقت بکنید

* افرادی که مبتلا به محدودیت عملکرد کلیه ها هستند نباید از این سبزی به میزان زیاد، استفاده کنند؛ برای چه که مصرف مارچوبه در افراد مبتلا به این عارضه باعث افزایش میزان اسیداوریک در نتیجه ظهور نقرس می شود.

* مد نظر داشته باشید که مصرف مارچوبه در افرادی که مبتلا به ورم مجاری ادرار می باشند و یا اشویِژگزینشه عصبی پیشنهاد نمی شود.

* مارچوبه همچنین جهت مبتلایان به روماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست.

* میل کردن مارچوبه با داروهای ضد انعقاد، که نقش رقیق ‌سازی انحلال لخته‌ های خونی را بر عهده دارند، تدرون می‌ نماید ؛ زیرا سرشار از ویتامین K است که به انعقاد خون یاری می ‌کند.

  • فریبرز عربنیا